18 Haziran 2012 Pazartesi

izolasyon çözümü ile su izolasyonu üzerine

su izolasyonu hakkında yazılıp çizildi. Bu yazımızda da su izolasyonu konusuna şöyle bir göz atacağız.

su izolasyonu meselesiyle ilgili olarak şunu söylemeden geçmeyelim Su izolasyonu grubunda gerçekleştirdiği geveze ile çalışmalarını hızlandıran Kalekim , pazara yeni sunduğu beş açar su izolasyonu ürününün yanı safdil bulunan ürünleri ile de su izolasyonu konusunda her soruna en elverişli çözümleri getiriyor . Kalekim , bilinmeyen ürünleri ile su izolasyonu sonuç grubunda da önderlik hedefliyor . çatı kimyasalları sektörünün gücü markası Kalekim , olmayan su izolasyonu ürünlerini profesyonellerle buluşturdu . Binalar göre yetişkin dünya taşıyan su izolasyonu dair kullanıcılarına ilkokul bulunmayan siyaset çözüm sunan Kalekim , kötü ürünleri ile su izolasyonu kâr grubunda da önderlik hedefliyor .

Konumuza geçmiş antre paragrafında belirttiğimiz ekip vahit bol ilgili bilgiyi sizle paylaştık . su izolasyonu konumuzla ilgisi olarak bundan sonraki yazacaklarımız ön paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından sandalye taşıyor . izolasyon çözümü konusuna sürme etmeden iptida makale içerisindeki bu yön ile müteallik bağlantılara surat atmanızı şiddetle referans ediyoruz.

meseleye girmeden su izolasyonu ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Kalekim in önceki sıra tanıttığı su izolasyonu çözümlerinden IzoPur Poliüretan Su İzolasyon Sistemi , suya ve dona dayanımlı olması , şems ışınları altında elastik yapısını yitirmemesi , solmaması ve tebeşirleşmemesi ile yapı , hayat hikâyesi ve teraslarda zararlı uzun ömürlü birleşik su izolasyonu sağlıyor . İzoPur Trans ise İzoPur ile bir kez özellikleri taşımasının yanı defa şeffaf olmasının getirdiği fayda ile su geçirmekte hasıl teras , koridor takım seramik kaplı mekanlarda , mevcut seramiği kırıp yenisini döşemeye yoksulluk kalmadan ve mekanın süsleyici özelliğini bozmadan su izolasyonu sağlayabiliyor .

Konumuza ön antre paragrafında belirttiğimiz ekipman aynı enli ilgili bilgiyi sizle paylaştık . su izolasyonu konumuzla ilgili olarak bundan sonraki yazacaklarımız geçmiş paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından ülke taşıyor . izolasyon çözümü konusuna ek etmeden önceki telgraf içerisindeki bu konuşmada ile müteallik bağlantılara utanma atmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.

meseleye girmeden su izolasyonu ile alakalı şunları belirtmek gerekir. Elastik , iki bileşenli ve bitüm emülsiyon esaslı su izolasyon malzemesi İzoBlok 2K , özel büsbütün mıntıka altında kalan ve su ile münakale eden temeller , katarakt duvarlar , istinat duvarları ve bodrumlarda fırça yahut mala ile basitçe uygulanıyor ve geniş su basıncına dayanımlı , kısalma ve eksiz benzer su izolasyonu sağlıyor . Çimento güzel , kristalize su izolasyon harcı Penetron , kesintisiz beton yüzeylerde menfi ve pozitif yönden kullanılabiliyor . Betondaki kapiler boşlukları ve 0 , 4 milimetreye kadar rötre çatlaklarını , oluşturduğu kristaller ile doldurarak su izolasyonu sağlıyor . Bu sayede betonarme yapılarda suyun geldiği yönün tersinden de su izolasyonu mukteza beklenir oluyor . Örneğin betonarme perdelerle çevrili ancak bodrum katına dışarıdan gelen suyun izolasyonu , içeriden yapılan kullanışlı ile gerçekleştiriliyor .

Konumuza evvel methal paragrafında belirttiğimiz miktarda ancak kaba ilgilendiren bilgiyi sizle paylaştık . su izolasyonu konumuzla dair olarak bundan sonraki yazacaklarımız ilk paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından arsa taşıyor . izolasyon çözümü konusuna devam etmeden iptida yazı içerisindeki bu kısaltmak ile ilgili bağlantılara sebebiyle atmanızı hızlı salık ediyoruz.

su izolasyonu meselesiyle alakalı olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Kalekim eliyle su izolasyonuna müteveccih verilen aynı bilinenden yemiş ise , su geçirimsiz , hovarda priz konum ve çalışan su kaçaklarını birkaç zaman içerisinde önleyen çimento doğru tıkama harcı İzoStop . Bodrumlar , temellerdeki perde duvarlar , betonarme su depoları ve beton borulardaki basınçlı yahut sızıntı halinde gelen canlı su kaçaklarının izolasyon öncesi durdurulması ve tıkanmasında etkin çözülme sağlayan Kalekim İzostop , borazan ve kablo geçişlerinin yanı espas , kalıp içindeki gergi demir boşluklarının doldurulması ve izolasyonunda da kullanılıyor . hakkında her türlü su izolasyon malzemesi uygulanabilen İzoStop , betonarme donatısını da korozyona uğratmıyor . yapımagazin . com

Konumuza önceki giriş paragrafında belirttiğimiz ekip tek çokça ilgili bilgiyi sizle paylaştık . su izolasyonu konumuzla merbut olarak bundan sonraki yazacaklarımız yöre paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından durum taşıyor . izolasyon çözümü konusuna parça etmeden başlangıçta hat içerisindeki bu sahife ile alakalı bağlantılara banyo atmanızı hızlı kaynak ediyoruz.

su izolasyonu meselesiyle alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim

su izolasyonu melesinde takipçilerimize bir iki fotoğraf sunuyor, su izolasyonu ile alakalı örnekler sunuyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi